Meet de mate waarin uw productiemiddelen productief zijn met OEE en maak hierbij gebruik van de praktijkervaring van ProduLog. OEE staat voor Overall Equipment Effectiveness. Ideale productiemiddelen draaien zonder kwaliteitsproblemen op maximale snelheid. Om dit te meten, kunt u een praktisch werkbaar OEE-meet- en analysesystematiek opzetten. ProduLog helpt u hier graag bij.

Prestatiefactoren

In een OEE-meting wordt de productiviteit van uw productiemiddelen bepaald door drie prestatiefactoren:

• Beschikbaarheid: in hoeverre is het productiemiddel beschikbaar?

• Prestatie: produceert het productiemiddel op maximale snelheid?

• Kwaliteit: produceert het productiemiddel de juiste kwaliteit?

In de praktijk blijkt dat veel productiemiddelen niet altijd beschikbaar zijn en regelmatig onderbroken worden tijdens het produceren. Het zal u niet verbazen dat dit invloed heeft op de efficiency van het productiemiddel.

Software

Het is aan te raden om de een OEE meting zoveel mogelijk geautomatiseerd te ondersteunen. Produlog is hiertoe een partnerschap aangegaan met Agilitec. Jarenlange ervaring met het meten van productiviteit gekoppeld aan moderne, bewezen internettechnologie, heeft een hoogwaardige, betrouwbare, flexibele en zeer gunstig geprijsde webbased OEE-applicatie opgeleverd genaamd My Plant Floor. Wij kunnen het volledige implementatietraject verzorgen waarbij de technische ondersteuning van Agilitec volledig is geintegreerd.

Diensten

ProduLog helpt u graag met het uitvoeren van een OEE-meting, om uw productiemiddelen zo efficiënt mogelijk te maken. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Bel dan met 0570 – 60 58 90 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.OEE meten?

Zorg voor eenvoudige registratie van stilstanden en duidelijke feedback naar operators aan de machine !


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap