ProduLog maakt gebruik van methodes als Lean en Six Sigma om de productiviteit en efficiency in uw bedrijf te verbeteren. Six Sigma is een kwaliteitsmanagementmethode om de operationele prestaties van een organisatie significant te verbeteren. Dit wordt gedaan door middel van een zeer gestructureerde aanpak identificeren van onbeheerste werkprocessen binnen een organisatie.

Het doel

Lean en Six Sigma worden ook samen gecombineerd in één methode omdat ze elkaar uitstekend aanvullen. Het doel van Lean en Six Sigma komt overeen: door procesverbetering de verspilling en middelen minimaliseren en tegelijk klanttevredenheid en financiële resultaten verhogen. Six Sigma focused zich op procesbeheersing en grote besparingen terwijl Lean meer gericht is op flowproductie en het verbeteren in kleine stappen op de werkvloer.

Lean Six Sigma

Met een methode als Lean Six Sigma kunt u direct kosten besparen in uw productieprocessen. ProduLog helpt zowel grote als kleine bedrijven met effectiever en efficiënter werken. Bent u benieuwd naar onze diensten? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak met 0570 – 60 58 90 of stuur een e-mail naar info@produlog.nl.Lean versus Six Sigma?

Lean en Six Sigma vullen elkaar erg goed aan !


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap