Home

Samenwerking & partners

iSEE iKNOW

Leverancier van iSEE iKNOW, een kennismanagement en leersysteem voor bedrijfsspecifieke kennis.
www.iseeiknow.com

Quintiq

Leverancier van Quintiq (hoogwaardige plannings- & schedulingssoftware)
www.quintiq.com

ATIM

APICS trainingen. Specialist op het gebied van Forecasting en Demand Management.
www.atim.nl

Limis b.v.

Leverancier van zeer betaalbare volwaardige plannings- & schedulingssoftware dat gekoppeld kan worden aan uw ERP-systeem.
www.limis.nl

AgiliTec

AgiliTec is een value added reseller voor softwareproducten die gericht zijn op het verhogen van de productiviteit.
www.agilitec.eu

Corporate Strengths Development

CSD is een buro dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van organisatiekracht door het ontdekken en ontplooien van bedrijfspotentieel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het zeer effectieve Dynamic Colour Drives® model.
www.nl-csd.com

SOCO-managementsystemen

Opzetten en optimaliseren van kwaliteitsmanagement en het programmeren van maatwerksoftware. Leverancier van todolist-online. Applicatie om efficient en effectief uw aktiepunten te bewaken.
www.soco-mas.nl

Wagner Group

Wagner Group | operations management biedt supply chain management & logistics opleidingen van MBO tot Professional Master.

De opleidingportfolio bestaat onder meer uit de courses 'Supply Chain Management' en 'Logistics Management', het modulaire programma 'European Logistician' en de mogelijkheid van incompany opleidingen.
www.wagnergroup.nl

Vavia

Lean Blackbelt gericht op begeleiden, coachen van medewerkers en leiding om zo resultaat te boeken in productie, logistiek en in de supply chain. www.linkedin.com/in/willemnooij/<

IMC-PRO

Eric Klappers van IMC-PRO is uw partner voor interim-management, consultancy en projecten voor de continue verbetering of vernieuwing van logistieke en aanverwante bedrijfsprocessen zorgvuldig uitgelijnd met uw informatiesystemen.
http://www.imc-pro.nl/


Flexibiliteit en kwaliteit

Als netwerkorganisatie zijn wij in staat om met een hoge mate van flexibiliteit, u de specialist en/of software te bieden die het beste bij uw behoefte en uw bedrijf past.


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap