Flexibiliteit & doorlooptijd

Onderzoek en meten


Brown paper analyse - doorlooptijd & flexibiliteit

Bij een brown paper analyse gericht op doorlooptijdverkorting of het verhogen van de flexibiliteit worden in eerste instantie de processen en de betrokken medewerkers op hoofdlijnen in kaart gebracht.

Stap 2 is het bespreken van het begrip doorlooptijd of flexibiliteit. Wat verstaan we hier onder en hoe kunnen we dit meten. 

Vervolgens wordt in stap 3 op een gestructureerde wijze de betrokken medewerkers gevraagd waar de knel- en verbeterpunten liggen op het gebied van doorlooptijden danwel flexibiliteit. Hierbij wordt dus echt geluisterd naar de werkvloer!

 

Als laaste stap in de analyse wordt een probleemanalyse gedaan met de groep om de belangrijkste verbeterpunten vast te kunnen stellen en suboptimalisatie te voorkomen. Deze mogelijke verbeterpunten worden vervolgens verder uitgewerkt en gepresenteerd aan het management.

Aanvullend is het mogelijk, en aan te bevelen, om ook de implementatie van de verbetervoorstellen door de groep te laten doen. Op deze wijze is er sprake van maximale betrokkenheid.


Print deze pagina
Terug


Aanbod

Tegen een zeer scherp tarief ontvangt u een overzicht van uw verbeterpotentieel.

U krijgt een duidelijk overzicht van opbrengsten, kosten en terugverdientijd.

Bel ons op: 
0570-605890


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap