Flexibiliteit & doorlooptijd

Onderzoek en meten


Doorlichting productie en logistiek

Tegen een zeer scherpe prijs krijgt u van ons binnen één week een beknopte  managementrapportage met daarin een cijfermatig onderbouwd overzicht van de knelpunten en verbetermogelijkheden binnen uw productie en/of logistiek.

Lees verder »


Brown paper analyse - doorlooptijd & flexibiliteit

Een brown paper analyse is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de verbetersuggesties van de werkvloer. Een zeer effectieve combinatie van verbeter- en verandermanagement.

Lees verder »


Quick scan productiebesturing

In deze scan wordt het besturingsconcept kritisch doorgelicht en worden aanbevelingen gedaan om deze te verbeteren. Naast de structuur wordt tevens gekeken naar de inrichting van het besturingsconcept in het ERP-systeem.

Lees verder »


Lead time analyse

Afhankelijk van de behoefte worden verschillende soorten doorlooptijden gemeten en de ‘vertragende’ factoren geanalyseerd. Vervolgens worden de belangrijkste knelpunten aangegeven die aangepakt moeten worden om de doorlooptijd te verkorten.

Lees verder »


Flexscan

In deze scan worden de verschillende vormen en aspecten van flexibiliteit kritisch doorgelicht en aanbevelingen gedaan om deze te verbeteren.

Lees verder »Aanbod

Tegen een zeer scherp tarief ontvangt u een overzicht van uw verbeterpotentieel.

U krijgt een duidelijk overzicht van opbrengsten, kosten en terugverdientijd.

Bel ons op: 
0570-605890


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap