Leverbetrouwbaarheid

Onderzoek en meten


Integrale doorlichting productie en logistiek

Tegen een zeer scherpe prijs krijgt u van ons binnen één week een beknopte  managementrapportage met daarin een cijfermatig onderbouwd overzicht van de knelpunten en verbetermogelijkheden binnen uw productie en/of logistiek.

Lees verder »


Brown Paper analyse - leverbetrouwbaarheid

Een brown paper analyse is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de verbetersuggesties van de werkvloer. Een zeer effectieve combinatie van verbeter- en verandermanagement.

Lees verder »


Leverbetrouwbaarheidsmeting

De leverbetrouwbaarheid is vaak een van de kritische succesfactoren voor het behouden van klanten. Het is daarom belangrijk om hier goed ‘de vinger aan de pols te houden’. Voor uw bedrijfsspecifieke situatie wordt een leverbetrouwbaarheidsmeting opgezet inclusief de mogelijkheid van een effectieve analyse van de orders die niet volgens afspraak afgeleverd worden.

Lees verder »


Quick scan productiebesturing

In deze scan wordt het besturingsconcept kritisch doorgelicht en aanbevelingen gedaan om deze te verbeteren. Naast de structuur wordt tevens gekeken naar de inrichting van het besturingsconcept in het ERP-systeem.

Lees verder »


Haalbaarheidsonderzoek schedulingssoftware

Als u wilt weten of schedulingssoftware als aanvulling op ERP uw planning kan verbeteren, kunt u door ons een haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren.

Lees verder »Vraag

Weet u echt hoe leverbetrouwbaar u bent?


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap