Uw medewerkers hebben veel invloed op het bedrijfsresultaat. In eerste instantie moet iedere medewerker zo goed mogelijk passen in de gevraagde competentieprofiel van de betreffende functie. Persoonlijke afgestemde training, coaching en begeleiding kan hier een goede bijdrage aanleveren.

In productiebedrijven die te maken hebben met gezonde tot stevige concurrentie is het de kunst om zoveel mogelijk uit uw medewerkers te halen zonder dat er sprake is van roofbouw. 

Opvallend is dat vaak eenzijdig wordt gekeken naar de inzet van medewerkers. Naast een zekere mate van flexibiliteit in uren en inzetbaarheid is het belang van meewerken aan continu verbeteren eerder regel dan uitzondering. 

Het realiseren van de goede ideeen blijkt echter in de praktijk best lastig. ProduLog ondersteunt bij het concreet omzetten van goede ideëen in concrete verbeteringen in de praktijk.

Daarnaast wordt het voor veel productiebedrijven steeds belangrijker om de opgebouwde know how binnen het bedrijf te houden en bij voorkeur te verspreiden over diverse medewerkers. Kennismanagement speelt daarom ook een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van productiebedrijven.Quote

Verstand van de branche, zeer vakkundig en weet de juiste sfeer te creëren in het veranderproces.


Ruud Muis, Algemeen directeur MPE Group


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap