Kennismanagement

Verbeteren


Implementatie iSEEiKNOW (kennismanagement)

Ter ondersteuning van continu verbeteren (bijvoorbeeld binnen TPM of Kaizen), kennismanagement en continu leren en paraat houden van werkinstructies, veiligheidsinstructies en hygienevoorschriften wordt gebruik gemaakt van de software applicatie iSEE iKNOW.

Lees verder »


Implementatie E-learning

Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten van een e-learning concept voor uw bedrijf.

Lees verder »


Opstellen opleidingsplan operations

Wij kunnen u ondersteunen bij het opstellen van een gedegen opleidingsplan voor productie- en logistieke medewerkers.

Lees verder »


Dynamic Colour Drives model?

Het Dynamic Colour Drives® model van Corporate Strengths Development geeft organisaties op een niet-oordelende manier inzicht in de motivaties en drijfveren van medewerkers op verschillende niveaus in de organisatie.

Lees verder »


Teambuilding afdeling

Kenmerkend van onze manier van teambuidling is de combinatie van een centraal gesteld verbeterpunt uit uw eigen praktijk en het creëeren van een informele bijeenkomst waarin aandacht wordt besteed aan het verbeteren van de onderlinge band binnen een team. Deze manier van werken vraagt vaak veel creativiteit, maar hierdoor kan wel het aangename met het nuttige worden gecombineerd.

Lees verder »


Training Integrale logistiek en procesmanagement

In deze incompany training worden de basisbegrippen en inzichten behandeld van logistiek management. Het eigen bedrijf wordt hierbij als uitgangspunt genomen. Deze training kan afhankelijk van de behoefte aan kennis, inzicht en vaardigheden varieëren tussen de 4 en 10 lessen.


Begeleiding verbetergroepen - SGA

De druk om continu verbeteren gecombineerd met de tendens om verantwoordelijkheden steeds lager in de organisatie neer te leggen leidt steeds vaker tot het vormen van verbeterteams op de werkvloer.

Lees verder »


Training Projectmanagement in productiebedrijven

Naast de algemene zaken die van belang zijn in projectmanagement (projectleiding, planning, beheersing en organisatie) wordt in deze training veel aandacht besteed aan de specifieke kenmerken van projectmatig werken in een productiebedrijf. Met name de balans tussen het bewaken van de efficiency en effectiviteit van de operationele productie en het belang van de individuele projecten speelt een belangrijke rol.Uitspraak

Verbeteren is mensenwerk


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap