Opleiding & training

Leidinggeven & coachen


Training: Leidinggeven aan de werkvloer

Een praktische training gericht op het verbeteren van de leidinggevende vaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen. Hierbij is met name aandacht voor persoonlijke organisatie, het effectief delegeren en beter in staat zijn om een ‘moeilijke’ gesprekken te voeren.

Doelgroep: Chefs, voorlieden, teamleiders, assistent-teamleiders en andere leidinggevenden uit productie en/of logistiek.

Lees verder »


Workshop: Interne communicatie & afstemming

Workshop gericht op het concreet verbeteren van de interne afstemming van werkzaamheden tussen medewerkers van verschillende afdelingen. Verbeteren van de interne communicatie door middel van inzicht in elkaars afdelingen en het verbeteren van de communicatieve vaardigheden.
 

Doelgroep: Iedereen

Lees verder »


Coaching: Leidinggeven aan productie

Coaching in leidinggeven aan productie ten aanzien van persoonlijke organisatie, communicatieve vaardigheden, leidinggeven

Doelgroep: Leidinggevenden in productie zoals chefs, teamleiders, productieleider, bedrijfsleider

Lees verder »


Coaching: Kennis en inzicht in productiemanagement & logistiek

Inhoudelijke coaching in logistiek- en productiemanagement. 

Doelgroep:  Iedereen die zijn/haar kennis en inzicht willen verbreden ten aanzien van het verbeteren van productie en logistiek.

Lees verder »Leidinggeven aan 'Operations'

De leidinggevenden spelen een cruciale rol in het efficient en effectief benutten van machines en medewerkers.

 

Als specialist in de menskant van 'Operations Management' kan ProduLog uw medewerkers en uw organisatie optimaal ondersteunen bij het optimaliseren van uw menselijk kapitaal.


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap