5S is een techniek die binnen Lean wordt toegepast door ProduLog en u helpt uw werkplek optimaal te organiseren. 5S is een gestructureerde aanpak om te komen tot een opgeruimde, goed georganiseerde en overzichtelijke werkplek, waar prettig, veilig en efficiënt gewerkt kan worden. 5S heeft een bewezen track record bij diverse organisaties, als het gaat om het verhogen van de productiviteit van medewerkers en daarmee ook de organisatie in haar geheel.

Stappen

5S, onderdeel van Lean Management, kan ook met weinig investeringen succesvol worden toegepast. 5S bestaat uit vijf stappen:

1. Sorteren en scheiden

2. Schikken

3. Schoonhouden

4. Standaardiseren

5. Standhouden

Met de 5S-methode bent u verzekerd van een optimaal ingericht werkplek, die u in staat stelt zo efficiënt mogelijk te werken.

5S toepassen in uw organisatie?

Bent u benieuwd naar hoe u het beste 5S kunt toepassen in uw organisatie als onderdeel van Lean? ProduLog is gespecialiseerd in deze en andere technieken om uw bedrijf zo effectief en efficiënt mogelijk te laten draaien. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Bel hiervoor met 0570 – 60 58 90 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.5S implementeren?

Produlog kan uw organisatie optimaal ondersteunen om 5S effectief te implementeren 


Telefoon:  0570 - 60 58 90
E-mail: info@produlog.nl
Sitemap